De l'alta cuina a casa
Pròleg d'Andoni Luis Aduriz. Els menús del milloe xef jove del país
Autor: ANDRÉS MORERA, DAVID
Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL
De l'alta cuina a casa

20,90€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- COLUMNA
- Publicación:
- 21/03/2018
- Colección:
- FORA DE COL.LECCIO
- Ver ficha completa
NO DISPONIBLE
Sinopsis
David Andrés és el cap de cuina de lABaC, guardonat amb tres estrelles Michelin i considerat el millor xef jove del país durant tres anys consecutius. La seva història és un exemple de superació i constància i ens ensenya que no shan de deixar escapar les oportunitats per arribar al més alt, sempre tocant de peus a terra. A De …
David Andrés és el cap de cuina de lABaC, guardonat amb tres estrelles Michelin i considerat el millor xef jove del país durant tres anys consecutius. La seva història és un exemple de superació i constància i ens ensenya que no shan de deixar escapar les oportunitats per arribar al més alt, sempre tocant de peus a terra. A De lalta cuina a casa hi trobareu seixanta receptes, ordenades per les temporades de lany, que combinen productes de la terra amb la cuina davantguarda. Cuina fàcil, de temporada, per fer a casa. A més, el llibre inclou menús dels millors xefs: Andoni Luis Aduriz, Xavier Pellicer, Jordi Cruz, Joan Roca i Jean Louis Neichel, els seus grans mestres. «En molt pocs anys ha aconseguit ser la mà dreta dun altre dels grans, Jordi Cruz, inaugurar amb la família un restaurant a la seva Igualada natal, el Somiatruites, i guanyar-se el respecte i ladmiració del gremi i de la premsa gastronòmica. [...] Qui signa aquest llibre us ensenyarà a cuinar, però el seu mestratge és més elevat». Del pròleg dAndoni Luis Aduriz, xef del restaurant Mugaritz
Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.
Más libros de ANDRÉS MORERA, DAVID
Más información del libro
De l'alta cuina a casa
- Editorial:
- COLUMNA
- Fecha Publicación:
- 21/03/2018
- Formato:
- Normal tapa dura (libros)
- ISBN:
978-84-664-2363-2
- EAN:
9788466423632
- Nº páginas:
- 0
- Colección:
- FORA DE COL.LECCIO
- Lengua:
- CATALAN
- Alto:
- 250 mm
- Ancho:
- 195 mm
- Sección:
- GASTRONOMÍA
- Sub-Sección:
- COCINA GRAL
ANDRÉS MORERA, DAVID
Otros libros en GASTRONOMÍA
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
545 RECETAS PARA TRIUNFAR
Arguiñano, Karlos25,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
PACK 545 RECETAS PARA TRIUNFAR
KARLOS ARGUIÑANO25,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Mis mejores recetas en freidora de aire
Monreal, Paula19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MIS MEJORES RECETAS EN FREIDORA DE AIRE
PAULA MONREAL19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
PAELLAS Y ARROCES
Susaeta, Equipo5,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINOLOGIA - LA CIENCIA DE LA COCINA
AUTORES VARIOS24,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS DE LAS ABUELAS RIOJANAS
MARISA SANCHEZ - RESTAURANTE ECHAURREN19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASTERCHEF JUNIOR. HOY COCINAN ELLOS
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
ENCICLOPEDIA DE LOS SABORES
SEGNIT, NIKI28,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
SIN DIENTES Y A BOCADOS
LLORCA, JUAN19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
¿QUÈ COMO CON SIBO?
GONZÁLEZ, ASUN21,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA Y PONTE EN FORMA
PHILIPPON, BERENGERE15,95€ IVA INCLUIDO